The Blog

Tappa inte bort dig i kreativiteten

Tappa inte bort dig i kreativiteten

Ibland kan det vara svårt för oss kreativa personer att skapa. Det låter ju inte helt rätt men så ligger det faktiskt till. Majoriteten av kreativa personer är väldigt impulsiva och hoppar mellan olika projekt, vilket i slutendan slutar upp med kaos. Man har ingen ordning och reda eftersom kreativiteten tog över alldeles för mycket. Det som är vår begåvning kan även vara en förbannelse, därför bör man fokusera på att hålla koll på de uppgifter som vänster hjärnhalva gör bäst, det är tänka logiskt, planera, och hålla reda! Ett tips är att skriva ner en lista över vad som ska göras för dagen och följa den istället för skjuta upp det.

Skapa en plan

Skapa en plan

Skapa ett system såsom SEO men för sociala medier. Börja med att definiera era mål, er målgrupp/er och sätt upp en plan hur ni ska nå dit. Använd er utav t.ex. av Facebook ads och börja värva in trogna följare som förgyller ert företags tillvaro och blir nästan som den där ”gamla vännen”.

Fota rätt med mobilen

Fota rätt med mobilen

Ofta gör vi misstaget att hålla mobilen på det traditionella sättet när vi ska ta en bild eller filma till våra sociala medier. Ett misstag man lär ångra när man sedan importerar över innehållet till datorn. Då märker man nämligen att proportionerna inte stämmer överens med dator skärmen. För att få maximalt med flexibilitet i redigeringen ska man hålla mobilen horisontellt. Tänk på det nästa gång, så kan du använda innehållet på fler plattformer!